Watertoren IJmuiden verkoop
Loft 105-a
Loft 105-B
Loft 105-C
Loft 105-D
Loft 105-E
Loft 105-F
Loft 105-G
Loft 105-H
Loft 105-J
Loft 105-K
Loft 105-L
Handleiding 3D tour
Prijzen
Verhuur
Verkoop Contact
Leveranciers
Geschiedenis
Media
Contact

Verkoop Contact

De Pagter Vastgoed

Molenwater 2

4331 SB - Middelburg 

0118-643181

info@depagtervastgoed.nl

  

Watertoren IJmuiden


Een zeldzaamheid. Om midden in de bedrijvig zoemende Randstad zo’n unieke woonplek of woon/werkplek te vinden. Een thuis op stevige grondvesten, met oneindigheid eromheen. Een plaats die getypeerd wordt door ruimte, rust en vrijheid. Authentiek, met karakter en privacy, op hoog niveau en in een beschermd Rijksmonument.
De Watertoren van IJmuiden krijgt een tweede leven door de constructie van een elftal lofts binnen dit karakteristieke monument.
Met de watertaxi staat u in nog geen half uur Amsterdam Centraal. Maar in uw loft bent u in uw eigen wereld. Het industriƫle erfgoed uit 1915 geeft kaders, een stoere stevigheid waarbinnen u in hoge mate uw eigen sfeer kunt bepalen en creƫren. Veiligheid en privacy in de besloten omgeving van uw loft enerzijds, en zodra u afdaalt anderzijds alle mogelijke gemakken en faciliteiten binnen een mum van tijd bereikbaar.
Sinds het begin van de vorige eeuw is de Watertoren van IJmuiden een baken voor land- en zeerotten. De toren en zijn omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar en met de historie verbonden. Met zicht op het imposante sluizencomplex, het Noordzeekanaal, het land, de duinen, de zee, de horizon en de indrukwekkende luchten die veranderen onder invloed van de elementen.
Toch blijft de menselijke maat in de 42 meter hoge toren steeds aanwezig. Hoog verheven, maar niet afstandelijk, is het uitzicht vanuit de toren tegelijkertijd wijds en intiem. Wordt deze plek ook een baken in uw leven